ΓΕΝΙΚΑ:

H παρούσα ιστοσελίδα περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), της επιχείρησης με την επωνυμία «PENELOPE  must have accessories» (ΑΦΜ 127160570, ΔΟΥ Κορίνθου, Γ.Ε.Μ.Η. 153989637000), εφεξής αναφερόμενη, για λόγους συντομίας, ως «e-penelope», που εδρεύει στην Κόρινθο, οδός Εθνικής Αντιστάσεως αρ. 30, τ.κ. 20131, τηλ. 2741-600948, e-mail info@e–penelope.gr, για την κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, με δυνατότητα ενημέρωσης για τα προσφερόμενα προϊόντα, καθώς και πραγματοποίησης αγορών, κατόπιν εξ αποστάσεως διαδικτυακής ή τηλεφωνικής παραγγελίας προϊόντων επί πληρωμή, υπό την επιφύλαξη επάρκειας των αποθεμάτων.

Η Επιχείρηση μέσω του παρόντος διαδικτυακού της τόπου, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες/επισκέπτες του, να χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρονικό της κατάστημα και τις υπηρεσίες που αυτή τους προσφέρει.

α) Ο χρήστης/επισκέπτης, πριν συνεχίσει την περιήγησή του στις ιστοσελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, καλείται να διαβάσει προσεκτικά τους κάτωθι όρους πωλήσεων, που διέπουν αγορές των προϊόντων μας μέσω αυτού.  Εάν ο χρήστης/επισκέπτης συμφωνεί με τους όρους αυτούς, πρέπει να τους αποδεχθεί, κάνοντας κλικ στο σχετικό πεδίο, που βρίσκεται στην φόρμα εγγραφής.

β) Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος ή προβαίνει σε τηλεφωνική παραγγελία, θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται. Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, ή τηλεφωνικά, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως (όπως αυτή προβλέπεται από το νόμο 2251/1994 περί «Προστασίας των Καταναλωτών», όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, καθώς και από τη σχετική ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

γ) Αποστολή ή τηλεφωνική καταχώρηση της παραγγελίας σας, συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Παραγγελία προϊόντων: Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να προβεί σε ηλεκτρονική παραγγελία, με τους κάτωθι τρόπους:

α) Με εγγραφή στην παρούσα ιστοσελίδα(καταχωρώντας τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του, όπως ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, Κωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password).

β) Με την είσοδό του ως Επισκέπτης / Guest Client,

γ) Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2741600948

Στις δύο προηγούμενες πρώτες περιπτώσεις, η παραγγελία για την αποστολή προϊόντων, γίνεται μέσω της ειδικής Φόρμας του παρόντος ιστότοπου και κατόπιν αποστέλλεται στον πελάτη e-mail επιβεβαίωσης, με τον αντίστοιχο αριθμό παραγγελίας.

Στην τρίτη περίπτωση, ο Πελάτης, μπορεί να επικοινωνήσει με το e-penelope τις εξής ημέρες και ώρες: Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 10:00-14:00 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00-14:00 και 18:00-21:00. Σε αυτή την περίπτωση, προκειμένου να καταχωρηθεί τηλεφωνικά η παραγγελία, η Επιχείρηση, θα σας ζητήσει να παράσχετε τηλεφωνικά τις εξής πληροφορίες (οι οποίες καταγράφονται από το σύστημά της): Κωδικό και πλήρη περιγραφή/ποσότητα του προϊόντος/των προϊόντων που επιθυμείτε να προμηθευτείτε, καθώς και τα προσωπικά σας στοιχεία: ονοματεπώνυμο, αριθμό κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση αποστολής και διεύθυνση e-mail.

Ο πελάτης, είναι υποχρεωμένος να ελέγξει την ορθότητα των στοιχείων που θα δηλώσει στη Φόρμα Παραγγελίας. Για οποιοδήποτε σφάλμα, ευθύνεται ο ίδιος και η παραγγελία θα εκτελεστεί σύμφωνα με την παρούσα Σύμβαση.

Ακύρωση παραγγελίας: Σε περίπτωση που ο Πελάτης, επιθυμεί την ακύρωση της παραγγελίας του, θα πρέπει να ενημερώσει την Επιχείρηση τηλεφωνικά, στο τηλ.  2741-600948 ή μέσω e-mail στο info@e-penelope.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας, ο Πελάτης, θα ενημερωθεί για τις επιλογές που έχει. Σε κάθε περίπτωση, εάν η ακύρωση γίνει μετά την παράδοση στο μεταφορέα, τότε ο Πελάτης θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής προς αυτόν καθώς και της επιστροφής τους στην έδρα της Επιχείρησης.

Παράδοση / Έξοδα αποστολής /Κυριότητα / Κίνδυνος: α)Για αποστολές στην Ελλάδα, ο χρόνος παράδοσης, ορίζεται κατά προσέγγιση στις 2 με 5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον τόπο προορισμού. Οι αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Η χρέωση για κάθε παραγγελία βάρους έως 2 kg, είναι 3,50 €, εκτός από τις απομακρυσμένες ή δύσβατες περιοχές, όπου η χρέωση είναι 4,50 €. Για κάθε επιπλέον κιλό, υπάρχει επιβάρυνση ποσού 1,00 €. Οι αγορές άνω των 100 € δεν επιβαρύνονται με επιπλέον έξοδα αποστολής. Στις παραπάνω τιμές, συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

β) Παραγγελίες για το εξωτερικό:

Ο χρόνος παράδοσης, υπολογίζεται περίπου στις δέκα (10) εργάσιμες ημέρες. Τα έξοδα αποστολής είναι 10€ για παραγγελίες κάτω από 100€. Η express αποστολή χρεώνεται 16€ . Οι αγορές άνω των 100€ δεν χρεώνονται μεταφορικά.

(Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λ.π) δεν είναι δυνατή η παράδοση των προϊόντων από την εταιρεία Courrier εντός του προκαθορισμένου χρόνου, ο Πελάτης θα ενημερωθεί μέσω e-mail.)

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ.) είναι αυτά που αναγράφονται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

α. Με χρήση πιστωτικής κάρτας  ή χρεωστικής κάρτας (VISA ή MASTERCARD ή MAESTRO), που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα.

β. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς:

ΙΒΑΝ: GR2201725090005509096716263

Αρ. Λογαριασμού: 5509096716263

Δικαιούχος Λογαριασμού: ΠΗΝΕΛΟΠΗ Κ. ΚΑΡΑΒΑ

Εθνική Τράπεζα:

ΙΒΑΝ: GR5701103790000037920250190

Αρ. Λογαριασμού: 37920250190

Δικαιούχος Λογαριασμού: ΠΗΝΕΛΟΠΗ Κ. ΚΑΡΑΒΑ

Μόλις ολοκληρωθεί η κατάθεση στην Τράπεζα της επιλογής σας, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας για την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Διαφορετικά, μπορείτε να αποστείλετε μέσω e-mail info@e-penelope.gr, την απόδειξη της πληρωμής , καθώς επίσης τα στοιχεία σας και τον κωδικό παραγγελίας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ: Η Επιχείρηση, δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας της. Η σύνδεσή σας στο τραπεζικό σύστημα, για την on-line πληρωμή, είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (SecureSocketLayer). Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία. Οι φυλλομετρητές (browsers) InternetExplorer, MozillaFirefox, GoogleChrome, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για την σύνδεση στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν εγγυάται για τη διαθεσιμότητα των εμφανιζόμενων στην ιστοσελίδα προϊόντων, εγγυάται όμως την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση των πελατών του για τη μη διαθεσιμότητα κάποιου από τα παραγγελθέντα προϊόντα του και η συναλλαγή θα θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε μόνο μετά την αποστολή έγγραφης ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης προς τον Πελάτη.

Η Επιχείρηση, δεν ευθύνεται για κανενός είδους ζημία του χρήστη/πελάτη (θετική ή αποθετική), ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερόμενης κάθε άμεσης, έμμεσης, τυχαίας, παρεπόμενης ή άλλης ζημίας που τυχόν προκύψει από οποιαδήποτε πρόσβαση, χρήση ή αδυναμία χρήσης της ιστοσελίδας, καθυστέρηση ή αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή πληροφοριών, από τυχόν παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτής, συμπεριλαμβανομένης και οποιασδήποτε ζημίας από τυχόν μετάδοση ιού στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του χρήστη.

Υπαναχώρηση: Ο πελάτης, έχει τη δυνατότητα να υπαναχωρήσει από την παρούσα σύμβαση εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών. Η προηγούμενη προθεσμία, υπαναχώρησης λήγει από την επομένη της ημέρας που ο Πελάτης, ή ο τρίτος υποδειχθείς από αυτόν, απέκτησαν το προϊόν της παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή, ο Πελάτης ή ο τρίτος, θα επιβαρυνθεί μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Προκειμένου ο Πελάτης ή ο τρίτος να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλει να ενημερώσει τo e-penelope, με την αποστολή δήλωσης που θα σταλεί με κάθε πρόσφορο μέσο εντός της προηγούμενης προθεσμίας (ταχυδρομείο ή e-mail).

Στην περίπτωση αυτή, το e-penelope, μέσα σε 10 ημερολογιακές ημέρες, θα επιστρέψει στον Πελάτη ή στον τρίτο, τα χρήματα που έλαβε από αυτόν ,το κόστος παράδοσης, από την ημέρα που θα πληροφορηθεί για την υπαναχώρηση και λάβει πίσω το προϊόν/τα, ή μέχρι ο Πελάτης ή ο τρίτος, προσκομίσει την απόδειξη αποστολής του προϊόντος/ων.

Η επιστροφή του προϊόντος/ων, θα γίνεται στην ακόλουθη διεύθυνση:

“Penelope accessories”Πηνελόπη Κ. Καραβά,  Εθνικής Αντιστάσεως 30, τ.κ 20131, Κόρινθος».

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον πληρούνται -σωρευτικά- οι παρακάτω προϋποθέσεις:

– Έγγραφη ενημέρωση προς την Επιχείρηση μέσω e-mail  ή τηλεφωνικά στο 2741-600948, αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό παραγγελίας, τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε, καθώς και την αιτιολογία της επιστροφής, και εφόσον επιστρέψετε σε εμάς άμεσα τα προϊόντα εντός 10 ημερολογιακών ημερών.

– Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και χωρίς να έχουν αποκοπεί οι ειδικές ενδείξεις τους (καρτελάκια).

– Απαραίτητη η αποστολή της απόδειξης λιανικής ή του δελτίου αποστολής.

(Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν θα δέχεται επιστροφές στα κοσμήματα όπως σκουλαρίκια, βραχιόλια, κολιέ & δαχτυλίδια.)
(Οι προσφορές μας αλλάζονται μόνο με προσφορές και όχι με νέες παραλαβές)

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ/ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: Η Επιχείρηση, διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα της και τα σχετικά με αυτήν προϊόντα και υπηρεσίες, να ανανεώνει και τροποποιεί κατά την κρίση της την παρούσα πολιτική, καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, από και με σχετική τροποποίηση του παρόντος. Η τροποποίηση αυτή, θα γίνεται, χωρίς προηγούμενη ατομική προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Η Επιχείρηση, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στην ηλεκτρονική της σελίδα.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ: Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας, όπως αυτοί ισχύουν τροποποιούμενοι από την Επιχείρηση, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει στα πλαίσια χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας, υπάγεται αποκλειστικώς στη δικαιοδοσία των Ελληνικών Δικαστηρίων και ειδικότερα στην αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Κορίνθου.